Kloster Eberbach Pinot Noir Edition Trocken 2007
Någon som provat detta vin och har några bra mattips?
Kloster Eberbach Pinot Noir Edition Trocken 2007 (nr 96926)
Doft: Stor, kryddig doft med karaktär av rostade ekfat, inslag av skogshallon, björnbär och muskot.
Smak: Kryddigt vin med karaktär av rostade ekfat, inslag av skogshallon, björnbär och muskot.
Användning: Serveras vid 14-16°C till lättare rätter av ljust kött.
Druva: Pinot Noir
Pris 149kr
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
något med kyckling?
Ja det är nog ingen dum idé vad sägs om detta, fick en liten idé om att ha hallon i såsen.
Ungstekt kycklingfilé med hallonsås och en gräddig potatisgratäng med lite strimlad röd paprika och purjo.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
du får testa om det är gott
Japp men det får bli nästa helg denna blir det födelsedagskalas för dottern o hon är inte överförtjust i kyckling så det vore lite taskigt mot henne tycker jag.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Någon god fläskfilérätt kanske?
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Vi får se hade ju glömt att jag ska testa detta får inhandla när jag åker ner på stan om en stund
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Kan tipsa er som vill prova detta vin om att ni får vara snabba till bolaget det börjar nämligen ta slut, även fast jag bor i en storstad fick jag beställa.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Nu har vinet kommit och jag ska hämta det imorgon, kommer prova detta i helgen.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Nu har jag avnjutit detta vin tillsammans med nåt så gott om man får säga så om nåt man lagat själv. Ni som inte köpt detta vin snabba er till bolaget och gör det väl värt 149 kronor.
Jag stekte kycklinglårfiléer med lite salt och peppar på i smör. Till detta blev det en vanlig potatisgratäng med lite vitlök, lite mer purjo o grädde såklart.
Såsen blev en hallonsås jag hade i lite smör i kastrullen, lite vetemjöl, sen hade jag i ungefär 1 deciliter hallon som simmat i lite vin, 2,5 deciliter grädde, en halv hönsbuljongtärning, lite balsamvinäger o 2 små nypor socker.
Det slank även ner lite ruccollasallad och tomat med lite olivolja, salt och svartpeppar på.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
låter gott
Det var supergott till och med dottern åt fast hon inte är så förtjust i kyckling, då är det högt betyg.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång